Kirkelig nettverk for skaperverk og bærekraft


GRØNNKIRKE.NO

Nettsiden grønnkirke.no er et felleskirkelig ressurssted for kirker, menigheter, organisasjoner og enkeltpersoner som arbeider med miljø- og klimaspørsmål.

Her kan du finne inspirasjon til hvordan sette klima og miljø på dagsorden - i det praktiske hverdagslivet og i gudstjenester, undervisning, bibelgrupper, barne- og ungdomsarbeid og andre sider av menighetslivet.

Her finner du også teologisk refleksjon rundt miljø- og klimautfordringene, og du kan lese om ting som skjer rundt om i Norge med fokus på kirke og miljø.

Grønnkirke.no er en del av prosjektet Skaperverk og bærekraft: felles kirkelig tiår for endring i kirke og samfunn. Prosjektet er et samarbeid mellom Norges kristne råd, Den norske kirke og Kirkens Nødhjelp.

Har du forslag til saker eller innspill til grønnkirke.no? Ta kontakt!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 02:41

Logoen til Hammeren Skole ble til Fagerhøi HS (Humanistisk Senter) 2011.

...
13.11 | 08:25

Hei, har et kort bokmanus. En serie fortellinger fra tjenesten som offiser. En hyllest til verneplikten og den norske soldat. Betaler utgivelsen. MVH Einar.

...
26.01 | 13:54

Logoen til Hammeren Skole.

...
07.08 | 12:41

Jeg har så smått begynt med slektsforskning og ser til min glede og overrasking at skogfinner er mine aner. Ifarneset, Rødbuknappen, Raatikainen mm.

...
Du liker denne siden