Trysil-forlaget etablert 1993


Trysil-forlaget ble etablert som et familieforetak av Thorbjørn Bakken i 1993. Fra og med 2005 har forlaget også hatt ansvaret for Solørforlaget med utgivelser av Solørboka - Solørs årbok for lokal litteratur og historie.

 

Trysil-forlaget tar hand om det meste fram til trykkeri og innbinding, og har gitt ut romaner, diktsamlinger, jubileumsbøker, skuespill, biografier og festskrift. Noen av bøkene er først og fremst av lokalhistorisk interesse, mens andre vil interessere leselystne over hele landet. Trysil-forlaget utfører også forfatterarbeid på oppdrag fra bedrifter eller organisasjoner o.a., likeså tekstbearbeiding og hel eller delvis produksjon av bøker som andre har utgiveransvar for.

 

Trysil-forlagets  utgivelser er registrert i Den norske bokdatabasen, og distribueres via Forlagsentralen til bokhandlere over hele landet.

 

 

http://www.trysil-forlaget.no

http://www.bokbasen.no

 

Triste nyheter om at forlaget trapper ned:

"Trysil-forlaget trapper nå ned. Virksomheten har vært sterkt redusert siden i mai. To utgivelser som var planlagt til høsten 2011, er skjøvet ut til 2012. Nye manuskripter vil ikke bli vurdert – i hvert fall ikke i de nærmeste månedene. Årsaken er sykdom og dødsfall.

Trysil-forlaget har vært et familieforetak i en familie på tre. For vel halvannet år siden døde min kone. I august i år døde min datter. Jeg må ta konsekvensene av det, og innse at kapasiteten ikke lenger muliggjør den samme aktivitet som før. Jeg håper imidlertid at alle våre lesere og interesserte fortsatt vil følge med på hva Trysil-forlaget og herunder Solørforlaget driver med og har å by på. Det kan også bli aktuelt med mange gode pristilbud på «gamle» utgivelser etter hvert, SÅ FØLG MED!"

 

Thorbjørn Bakken

Einar Oedegaard 13.11.2018 07:25

Hei, har et kort bokmanus. En serie fortellinger fra tjenesten som offiser. En hyllest til verneplikten og den norske soldat. Betaler utgivelsen. MVH Einar.

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 01:41

Logoen til Hammeren Skole ble til Fagerhøi HS (Humanistisk Senter) 2011.

13.11 | 07:25

Hei, har et kort bokmanus. En serie fortellinger fra tjenesten som offiser. En hyllest til verneplikten og den norske soldat. Betaler utgivelsen. MVH Einar.

26.01 | 12:54

Logoen til Hammeren Skole.

07.08 | 10:41

Jeg har så smått begynt med slektsforskning og ser til min glede og overrasking at skogfinner er mine aner. Ifarneset, Rødbuknappen, Raatikainen mm.